ÚJRA ELÉRHETŐ A „MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM” CÍMŰ (GINOP-8.3.5-18 KÓDSZÁMÚ) FELHÍVÁS ”B” HITELCÉLJA

Hitelprogram keretösszege: 208,514 milliárd forint.

Kölcsön összege: minimum 1 millió HUF – Maximum 25 millió HUF

 • Az igényelt kölcsön összege nem haladhatja meg a Végső Kedvezményezett utolsó 2 teljes lezárt üzleti év árbevétel átlagának 25%-át

Hitelprogram célja: a mikro-, kis- és középvállalkozások likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzések, illetve működési költségek finanszírozása, amelyekre e Termékleírás alapján a költségek elszámolhatóak.

Kölcsönfelvevők köre:

 • devizabelföldinek minősülő,
 • Magyarország területén székhellyel,
 • gazdaságilag potenciálisan életképes,
 • azonban finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó mikro-, kis- és középvállalkozások

Kölcsön típusa: éven túli lejáratú forgóeszköz típusú Kölcsön.

A hitelkérelem benyújtása:

 • A Kölcsönt kizárólag a Hitelkérelmi nyomtatvány kitöltésével és a kötelezően előírt mellékletek csatolásával igényelhetik az ügyfelek.
 • A hitelkérelem csak az MFB Zrt.-vel szerződéses kapcsolatban álló, megfelelő jogosítvánnyal rendelkező Közvetítőhöz nyújtható be. A Közvetítők listáját az MFB Zrt. a honlapján teszi közzé.

Hitelkérelem benyújtási határideje: 2022. szeptember 30.

A saját forrás minimálisan elvárt mértéke 0%.

  Írjon nekünk!

  Szerzőnk, Kovács-Molnár Zsuzsanna az RC Consulting tanácsadójaként a vállalatok adótervezésében, finanszírozási és tőkebevonási kérdésekben, valamint ezek projektmenedzsmentjében nyújt segítséget. Növekedés, külföldi terjeszkedés, beruházási projektek finanszírozási, adózási és adókedvezményi lehetőségeivel kapcsolatban tud hozzánk fordulni a www.rcc.hu weboldalon, vagy a +36-1-483-2070-es telefonszámon, illetve office@rcc.hu e-mail címen.