Referenciáink

További részletek

Sikertörténetek

Több projektünkben nagy segítséget nyújtott számunkra az RC Consulting, már évek óta együtt dolgozunk. Az OMRON- Medistance-rendszer kialakításával a telemedicina piacon úttörő megoldást alakítottunk ki; ehhez a pénzügyi háttér kialakításában segített a tanácsadó iroda. 2013-ban egy negyedmilliárdos kockázati tőkebevonást valósítottunk meg, melynek eredményeként kiépítettük gyártási kapacitásunkat és kialakítottuk üzleti modellünket a hazai piacon. 2015 és 2019 között uniós támogatások elnyerésében több száz millió forintot nyertünk eszközbeszerzéseinkhez és mesterséges intelligenciával működő kutatás-fejlesztési tevékenységünkhöz az RC Consulting pályázati tanácsadói segítségével. Jelenleg egy közel egymilliárdos befektetéssel készülünk lefedni az európai piacokat, melyhez az optimális finanszírozás megteremtésében szintén az RC Consulting tranzakciós és pénzügyi szakértői nyújtanak segítséget.

Mezei Rudolf

ügyvezető, Hungimpex Kft.

Számunkra az RC Consulting szolgáltatása elengedhetetlen, hiszen a nemzetközi Weger csoport gépgyártó leányvállalataként beruházási és fejlesztési projektjeink megvalósításának a finanszírozásában kombináljuk a banki, lízing konstrukciókat az adókedvezményi és pályázati lehetőségekkel. Ebben nyújt nekünk kiváló támogatást az RC Consulting, aki közel 10 éve segít feldolgozóipari kapacitásbővítő beruházásainkhoz komplex finanszírozási megoldásokat találni. Ennek eredményeként az elmúlt 8 évben Társaságunk több mint 230 millió Ft támogatást nyert el és környezetvédelmi célú beruházásunkhoz több, mint 110 millió Ft adókedvezményre váltunk jogosulttá, valamint kedvező lízingfinanszírozáshoz jutottunk több mint 200 millió forint értékben.

Bobák Ernő

ügyvezető, Weger Hungária Kft.

A 100%-ban magyar magántulajdonban lévő Kőröstej csoport Magyarország legnagyobb, közel 1000 főt foglalkoztató sajtgyártó nagyvállalata, mely több mint 40 országba szállítja termékeit. Azért, hogy a nemzetközi sajtpiacon is az élmezőnyhöz tartozzunk, elengedhetetlen a folyamatos kutatás, innováció. Mivel telephelyeinken folyamatosan fejlesztéseket és gépberuházásokat végzünk, ezek megtérülését nagyban segíti, hogy az RC Consulting támogatásával fejlesztési adókedvezményt tudunk igénybe venni. Eddig hat közös projektben vettünk részt a tanácsadó irodával az ország különböző régióiban lévő telephelyeinken. Ennek során összesen több mint 1 milliárd Ft adókedvezményre váltunk jogosulttá.

Antal Gyöngyi

gazdasági vezető, Kőröstej Kft.

Nagyvállalatként fontos számunkra, hogy optimálisan használjuk ki a jogszabályok adta lehetőségeket, amelyek folyamatos értelmezésében az elmúlt évtizedben sikerrel segíti munkánkat az RC Consulting. Különösen hasznosnak bizonyult szaktudásuk és kreativitásuk a beruházási projektjeink kialakításában és a kutatás-fejlesztési ötleteink megvalósításában, melyek eredményeként társaságunk jelentős összegű adókedvezményre tett szert. Emellett sikeresen együtt dolgoztunk velük a cash-pool rendszerünkhöz kapcsolódó transzferár dokumentáció elkészítésében, valamint a vállalatcsoport hitelezéséhez kapcsolódó, Adóhatósággal lefolytatott előzetes ármegállapítási (APA) eljárásban is. Ilyen jellegű tevékenységekhez jó szívvel ajánljuk őket bárki számára!

Nagy Sebestyén

ügyvezető igazgató, STRABAG BRVZ Kft.

Az RC Consultinggal 2017. óta dolgozunk együtt és eddig 2 beruházást kezdtünk meg a segítségükkel. Az elsőben új borkészítési eljárás fejlesztéséhez és a meglévő kapacitásunk hatékonyabb működtetéséhez szereztünk be új eszközöket. A beruházást 2017-ben sikeresen megvalósítottunk. A második projektünkkel logisztikai tevékenységünk fejlesztésére indítottunk beruházást és várhatóan 2019 végéig kerül befejezésre. A két beruházás összértéke 1,1 mrd Ft, melyhez 60%-os intenzitással 660 millió Ft adókedvezményre váltunk jogosulttá.
Középvállalkozásként évek óta sikerrel pályázunk uniós támogatásra, és az RC Consultinggal megtanultuk, hogy egyéb támogatási lehetőségek is vannak és akár együtt is tudjuk alkalmazni őket.
Az RC Consulting támogat bennünket a különbözőféle támogatások és adókedvezmények maximális kihasználhatóságában, kollégáik pedig folyamatosan mellettünk vannak a projekt élettartama alatt és javaslataik tényleg jó megoldások voltak számunkra.

Nagy Zoltán

tulajdonos, WEINHAUS Kft.

Az alábbi iparágakban, szektorokban dolgoztunk

Gépgyártás

Élelmiszeripar

Egészségipar

Kereskedelem

Műanyagipar

Mezőgazdaság

Pénzintézet

Építőipar

Média és IT

Szolgáltatók

Referenciáink