Rólunk

 

Az RC Consulting 2003 óta működik a magyar tanácsadói piacon, ahol adó-, pénzügyi, üzletviteli és stratégiai tanácsadással állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Célunk, hogy szolgáltatásaink magas minőségén keresztül hosszútávú ügyfélkapcsolatokat tudjunk fenntartani. Feladataink ellátásának magas színvonalát  a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt megbecsült együttműködő partnerhálózattal is biztosítjuk a pénzügy, a jog és a műszaki tanácsadás  területén.

Hiszünk Ügyfeleink sikerében. Bízunk szakértőink tudásában. 

Ismerjen meg minket

Hozza meg a megfelelő döntést
vállalkozása növekedéséhez!

Hogyan válassza ki
tanácsadóját?

Mikor érdemes velünk dolgozni?

 • Ha vállalkozásának adózási és/vagy pénzügyi szakértői szolgáltatásra van szüksége
 • Ha szeretne új pénzügyi és üzleti ötlet bevonni eddigi rutinjába
 • Ha komplex és hosszú távú pénzügyi megoldások érdeklik

Mikor nem mi vagyunk az Ön tanácsadója?

 • Ha könyvelési szolgáltatásra van szüksége
 • Ha jogi tanácsadást igényelne
 • Ha adminisztrációs feladatok ellátása az igény
 • Ha kizárólag bevallási feladatokkal látna el minket

Miben vagyunk mások?

 • Minden Ügyfelünkkel hosszú távra tervezünk és ennek megfelelően a további együttműködés reményében végezzük el munkánkat kiváló színvonalon
 • Minőséget és professzionalitást kínálunk, flexibilisek vagyunk 
 • Mi mélyre ásunk! Megvizsgáljuk Ügyfeleink projektjeinek, pénzügyi lehetőségeinek teljes spektrumát, komplex megoldásokat kínálunk
 • Munkatársainkra odafigyelünk, fiatal és senior kollégák együtt dolgoznak, így a tudás megosztás folyamatos
  • Biztosítjuk a work-life balance-t  részmunkaidős és home-office lehetőségekkel
  • Kollégáinkat folyamatosan továbbképzésekben részesítjük

Munkatársaink

dr. Kiss Ágnes

dr. Kiss Ágnes

Vezető adószakértő partner

Dr. Kiss Ágnes irodánk több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező egyik alapító partnere. Aktívan részt vett több száz projekt kidolgozásában és azok teljes körű megvalósításában.

Fő szakterületei a vállalati tranzakciós szolgáltatásokhoz kapcsolódó adó- és pénzügyi átvilágítások, valamint az üzleti tervek elkészítése. Rendszeresen részt vesz beruházási tervek kidolgozásában, amelyek lehetővé teszik ügyfelei számára vissza nem térítendő támogatások elnyerését, adókedvezmények igénybevételét, tőkebevonást, vagy hitel megszerzését, végső soron tehát a forrásgyűjtést. Részt vesz közép- és nagyvállalati ügyfelek adóstruktúráinak tervezésében. Kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a vissza nem térítendő támogatások és az adóstruktúrák optimális kombinálásával a beruházások megtérülése jelentősen lerövidíthető.

Az általa kínált megoldások a javaslat kidolgozásától a tényleges megvalósításban való részvételig terjednek. Ügyfelei partnereként aktív támogatást nyújt a hatóságokkal folytatott egyeztetési eljárásokban.

Erősen elkötelezett a jogszabályok szellemiségével összeegyeztethető, kreatív és hosszú távon fenntartható megoldások mellett.

>> Gecséné dr. Kiss Ágnes LinkedIn profil

Nagy Ágota Kinga

Nagy Ágota Kinga

Vezető adószakértő partner

Nagy Ágota Kinga irodánk egyik alapító adószakértő partnere. Fő szakterülete a társasági adózás, az adórendszeren belül elérhető kedvezmények, támogatások (K+F és energetikai) kérdései. Jelentős gyakorlata van a transzferárak vizsgálatában, dokumentálásában. Big4 könyvvizsgáló cégnél szerzett audit tapasztalatából adódóan szívesen vesz részt pénzügyi átvilágításokban, készít számviteli elemzéseket.

Otthonosan mozog a személyi jövedelemadózás egyes kérdéseiben, rendszeresen nyújt tanácsadást a munkavállalói javadalmazási programokhoz kapcsolódóan. Több magyarországi cégcsoport adóstruktúrájának kidolgozásában, megvalósításában, hatósággal történő egyeztetésében működött közre. Jelenleg is nagyvállalatok beruházásához kapcsolódóan lát el adótanácsadói, projekt menedzsment munkákat.

>> Nagy Ágota Kinga LinkedIn profil

Szentléleki Csilla

Szentléleki Csilla

Tanácsadó

Szentléleki Csilla tanácsadó kollégánk 2018-ban csatlakozott hozzánk, MSc Vállalkozásfejlesztés diplomával rendelkezik. 

Fő szakterületei a pályázati projektmenedzsment, transzferárazás, illetve részt vesz a teljes adózási és pénzügyi tanácsadási tevékenységben.

>> Szentléleki Csilla LinkedIn profil

Fodor Vivien

Fodor Vivien

Tanácsadó

Fodor Vivien 2023 óta tagja tanácsadói csapatunknak. Közgazdász képzettségét alapszakon az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Természettudományi karán, mesterszakon pedig a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok karán szerezte. Korábbi munkatapasztalata pályázatok menedzseléséhez kötődik.

Jelenlegi munkáit főként az új pályázati lehetőségek felkutatása, illetve meglévő pályázati munkákhoz kapcsolódó menedzsment feladatok teszik ki.

>>Fodor Viven LinkedIn profil

Nagy Katalin

Nagy Katalin

Junior Tanácsadó

Nagy Katalin az Eötvös Lóránd Tudományegyetem végzős mesterszakos hallgatója. Tanulmányai alatt, 2023-ban gyakornokként kezdett az RC Consultingnál. Jelenleg teljes munkaidős junior tanácsadóként végzi munkáját. Transzferárazásokhoz kapcsolódó elemzések készítésében és pályázati menedzsment munkákban lát el feladatokat.

>>Nagy katalinLinkedIn profil