A Kormány a KKV szektornak nyújtandó újabb támogatásról határozott

A Kormány 8 milliárd forint európai uniós forrás felhasználásával bízta meg az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságot (IFKA).

A forrást a 2021-2027-es programozási időszakban a GINOP Plusz biztosítja, amely az alábbi célokra adható: a hazai beszállító vállalatok fejlesztésére, a vállalkozások ESG (környezeti, szociális és irányítási) szempontú felkészítésére, valamint energiahatékonyságot célzó fejlesztéseik előkészítésére.

Forrás: kormany.hu

 

Írjon nekünk

Szerzőnk, dr. Kiss Ágnes adószakértő, mérlegképes könyvelő több mint 20 év pénzügyi- és adótanácsadó tapasztalattal rendelkezik, az RC Consulting vezető partnere. Adózási, pénzügyi és számviteli szakemberként a vállalatok adótervezésében, adókedvezmények és támogatási lehetőségek kihasználásában, valamint finanszírozási, tőkebevonási projektek üzleti tervezésében, megvalósításában, projektmenedzsmentjében tud segítséget nyújtani magyar és nemzetközi tulajdonosi körrel rendelkező közép és nagyvállalati ügyfelek számára. Képzett mediátorként támogatja ügyfeleit céljaik megtalálásában és hatékony elérésében, legyen szó szakmai, vezetői vagy személyes fejlődési igényükről. Növekedés, külföldi terjeszkedés, beruházási projektek finanszírozási, adózási és adókedvezményi lehetőségeivel kapcsolatban tud hozzánk fordulni a www.rcc.hu weboldalon, vagy a +36-1-483-2070-es telefonszámon, illetve office@rcc.hu e-mail címen.